Välj län:  

Västra_Götaland


Thomas Bergqvist
Thomas Bergqvist
Göteborg
Mobilnr 0738-230550
Email Meddelande »

Yatsy är en Engelsk Springer Spaniel som är född i April 2014. Utöver IDhundslicens från April 2017 så har hon klarat av NoseWork steg1 samt Personspår steg1. Hon har redan innan licensen varit med på flera sök och hjälpt till att få hem hundar. Vi söker endast hundar, maila eller skicka sms.

Anna Johansson
Anna Johansson
Göteborg
Lämna meddelande, klicka på länken nedan
Email Meddelande »

Castor är en blandras född oktober 2013. Han älskar att arbeta genom att använda nosen. Vi har gått kurs i personspår, nosework och kantarellsök. Gått grundutbildningen till IDhund i aug/sep 2017. Finns tillgänglig i mån av tid kvällar och helger.

Liselott Lindgren
Liselott Lindgren
Mölnlycke
Mobilnr 0707424363
Email Meddelande »

Abbe är en Labradoodle född i oktober 2016. Förutom valpkurs har han gått Nosework och leka lära lydnads kurs och nyss IDhund utbildning på Nya Varvets hundskolan. Han älskar att vara ute i skog och mark och söka.

Clas Gardsby
Clas Gardsby
Lidköping
Mobilnr 0738335689
Email Meddelande »

Elton, Finsk lapphund. Född 2013, utbildad IDhund hösten 2017 Har tränat Nose Work sedan 2014, älskar att promenera i skogen, tälta och vandra i fjällen. Elton är arbetsvillig och jobbar självständigt med nosen. Hundar har varit en naturlig del hela livet. För Clas är en trygg hundrelation viktig. Bor i Kållered på vardagarna men besöker Lidköping så ofta det går. Clas är teknikkonsult i Göteborg och är deltidssoldat, hundinstruktör, hundpsykolog och utbildas i specialsök med Elton under 2017-18

Ann-Charlotte Lindström
Ann-Charlotte Lindström
Alingsås
Mobilnr 0734308494
Email Meddelande »

Freya är en norsk buhund, hon har en stor vilja att samarbeta med mig som hundförare och tycker om att få uppdrag. Hennes favorituppdrag är om hon får använda sin nos i olika sökuppdrag. Vi har gått kurs i NoseWork steg 1 och 2 och därefter IDhunds utbildningen våren 2017. Vi hjälper gärna till i sökuppdrag som finns i Alingsås med omnejd i mån av tid på kvällar eller helger. Ni kan nå mig bäst genom att skriva sms eller maila så tar jag kontakt med er efter ordinarie arbetstid.

Ninna Heian
Ninna Heian
Moholm
Lämna meddelande, klicka på länken nedan
Email Meddelande »

Gera är född 2013 och älskar att jobba med nosen. Hon är svensk Viltspårchampion och har gått ID- hundutbildningen våren -16. Vi kör även drag på hobbynivå. Kontakta mig gärna via meddelande så svarar jag så fort jag kan. Jag tar endast sök i Skaraborg.

Pia Strömberg-Halvorsen
Pia Strömberg-Halvorsen
Sydkoster
Mobilnr 0705 88 72 44
Email Meddelande »

Love är en mycket arbetsvillig leonberger som är född år 2012. Han är säker i sina sök och älskar att arbeta. Han visar tydligt om han hittar något av intresse vid söket och jag har lärt mig att läsa av honom bra. Vi är ett team som samarbetar bra tillsammans. Vi har gått grundutbildning och sommarkurs och planerar att ta licensprov under våren 2016.